/
Aktuális » 2014. február 20 - új hastánc tanfolyam Gyöngyösön kezdőknek, gyerekeknek és felnőtteknek

2014. február 20 - új hastánc tanfolyam Gyöngyösön kezdőknek, gyerekeknek és felnőtteknek

Helyszín: Gyöngyös, Kodály Zoltán út 4. (a Dance Land táncstúdióban)

Princess Dance Oriental - keleti tánc kis hercegnőknek

GYEREKEKNEK:

2014 márciustól minden csütörtökön 17:00 - 17:45-ig keleti tánc óra Gyöngyösön, a Dance Land táncstúdióban (Kodály Zoltán út 4.).

A kislányok megtanulják a helyes testtartást, a szép, elegáns járást, erősödik nőiességük, önbizalmuk, magabiztosságuk, s ezt a táncórákon kívül, a mindennapi életben is megtanulják alkalmazni.

Miközben a gyerekek megtanulják a keleti táncok mozdulatait és megismerkednek más kultúrával, a tanulási képességek, a finommotorika és mozgáskoordináció, a helyes testtartás, légzés, járás és egyensúly fejlesztése, játékos ritmika és zeneelemzés, illetve művelődéstörténeti, tánctörténeti, művészettörténeti, anatómiai alapismeretek átadása is megtörténik az órákon.

Az oktatás havidíjas, 1 hónapra 2500.-Ft. (heti 1 óra, havonta 4 x 45perc)
A havidíjat 4 alkalmanként kell fizetni, az elsőt az első óra után (amennyiben kipróbálás után úgy döntenek, hogy járni szeretnének), a következő havidíjat pedig 4 hét múlva kelll befizetni.
Amennyiben betegség miatt hiányzás fordul elő, akkor az a hét nem számít bele a tandíjba, annyival később kell befizetni a következő hónap tandíját.
Amennyiben kipróbálás után a gyermek úgy dönt, hogy nem mégsem szeretne táncolni, akkor csak annak az 1 órának a díját kell rendezni, amin részt vett, a díja 700.-Ft.

Jelentkezés a 0670-36-29-807-es telefonszámon Szalai Anitánál

FELNŐTTEKNEK:

Február 20-tól minden csütörtökön 18:00 - 19:00-ig

Egy tánc, mellyel erősíted a nőiességet, a kecsességet, bájt, elegánsan szexissé tesz és magabiztossá, mindemellett fitten tart, erősíti a női izmokat, fokozza a jó közérzetet és jó hangulatban töltöd el az idődet.

Február 20-án lehetőséged lesz kipróbálni ezt a varázslatos táncot, s ha úgy döntesz, hogy tetszik, és szeretnél megtanulni hastáncolni, akkor egy 5 alkalmas bérletet meg kell vásárolni. Ha kipróbálod, és úgy döntesz, hogy mégsem tetszik, akkor csupán ezt az 1 órát kell kifizetni, melynek díja 1500.-Ft.
Az 5 alkalmas bérlet ára kedvezményes, 7500.-Ft helyett 6800.-Ft. HA a bérletet lejártad, utána lehetőséged lesz választani, hogy alkalmanként fizeted az órákat, vagy veszel egy újabb bérletet.

Jelentkezz a 0670-36-29-807-es telefonszámon,
Szeretettel,
Szalai Anita/